Evdeyim Eğlenebilirim Projemiz

Evdeyim Eğlenebilirim " CATCH FUN AT HOME "

Okulumuz İngilizce  öğretmenlerinden İlknur Uslu'nun yürüttüğü İtalya ve Tunus'un da katıldığı Evdeyim Eğlenebilirim adlı E-twinning projesi Aralık ayı itibariyle başlamıştır.

Proje bilgileri ve etkinlikleri web sitemizde yayınlanmaktadır.

28-12-2020

Uzaktan eğitim faaliyetlerimizi destekleyecek ve öğrencilerimizin evde kaliteli zaman geçirmesini sağlayacak aktivitelerimizi içeren proje oluşturmayı hedefliyoruz. Farklı şehir ve okuldaki öğrencilerimizin zamanlarını nasıl geçirdikleri, evde yapabilecekleri aktivite fikirlerini videolar, çevrimiçi toplantı platformları ve Whatsup gruplarıyla paylaşmayı hedeflemekteyiz. Hem öğrenciler açısından hem de öğretmenler açısından motive edici olacağını düşünüyoruz. Öğrencilerin rol olabileceği kısa oyunları, masal anlatıcılığını, hikâye oluşturmayı, hayal gücünü geliştirmeyi, şarkı ve müzik aletlerini de içerecektir. Öğrencilerimiz sanal sergiler hazırlayıp arkadaşlarıyla twinspace den sergilerini de paylaşabileceği samimi bir ortam oluşturmayı hedeflemekteyim. Ayrıca öğrencilerimizin teknolojiyi faydalı kullanmasını da desteklemiş olacağım.

Kazanan Logomuz

Evdeyim Eğlenebilirim (Catch Fun At Home )adlı

E-twinning projesi için  okulumuz

Öğrencilerinin hazırladıkları logolar arasından

Oylama sonucu 9/D sınıfından Efe Yüksel'in logosu

kazanmıştır.

Kazanan Posterimiz

Aynı proje için düzenlenen pposter tasarım yarışmasında 9/D sınıfından Efe Yüksel'in posteri kazanmıştır.

Projeye katılan öğrencilerimizle 'Güvenli İnternet Kullanımı' hakkında toplantı yapılmıştır.

Ocak Ayı Etkinliklerimiz

1)isim Şehir Oyunu

2)Örgü Bebek

3) Yemek ve İçecek Tarifi