Mrt

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ACT Sanat Liseler Arası Tiyatro Festivali kapsamında okulumuz Rasim Dokur Anadolu adına yönetmenliğini Edebiyat Öğretmenimiz Seyfi Sığınır'ın üstlendiği "Benim Sevgili Ailem" adlı eser öğrencilerimiz  tarafından 19 Mart Cumartesi günü saat 16:00'da Mersin Yenişehir Proje İmam-Hatip Ortaokulu salonunda sergilediler.

Kas

Atatürk'ün ebediyete intikalinin yıl dönümünde okulumuz Öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı anma programı Şehit İsak İlkokulu salonunda gerçekleşmiştir.

Her eserin bir imzası vardır. Bu ülkenin imzası da Atatürk'tür.

10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun.

Ağu

Öğretmenlerimiz İlknur Uslu ve Zehra Kurtdişi'nin yürüttüğü etwining projeleri Ulusal Kalite Etiketi almıştır.

Ağu

Mrt

Teknoloji ve Madde Bağımlılığı Semineri

Okulumuz Müzik Grubuna ait konser ile ilgili detaylar için tıklayınız.

Kurum bilgilerimizin güncel hali ekteki dosyada yer almaktadır.